Liceul de Arte Constata.

Cerasela Radu

Despre mine...

      Aici ar trebui sa fac o fisa personala, asa ca… sa purced:

M-am nascut la 1 Ianuarie 1987, in Mangalia (judetul Constanta). “Ciudata data!”, veti spune, dar pana acum, mie mi-a adus noroc. Singurul asa-zis ‘inconvenient’ a fost ca niciodata nu mi-am putut serba ziua de nastere exact in aceasta zi, pentru ca toata lumea … dormea dupa Revelion.

                 Am urmat ‘cursurile’ mai multor gradinite din Mangalia si din imprejurimi, unde mi-am descoperit pasiunea pentru desen si pictura.  Apoi am terminat Scoala Generala nr. 5 “Gala Galaction”, unde am avut parte de profesori minunati dintre care, domnul profesor Traian Lupu care m-a incurajat sa desenez in continuare.

                  Deocamdata, desenul nu era decat un hobby, asa ca am dat admiterea la Liceul Teoretic Callatis, la specializarea Matematica-Informatica. Aici am studiat timp de doi ani, dupa care, in vara lui 2004, m-am gandit sa fac din desen o profesie, asa ca mi-am incercat norocul la Liceul de Arte din Constanta. Examenele de diferenta nu au fost grele (sau poate ma pregatisem eu foarte intens...), asa ca iata-ma din toamna intr-un nou liceu, in alt oras, fara vechii mei prieteni si, mai ales, departe de familie. Intrucat sora mea urmase Liceul Teoretic Ovidius din acelasi oras, parintilor mei le-a fost destul de usor sa gaseasca un loc unde sa stau in timpul saptamanii.

 

                 Prima zi de scoala (de fapt prima saptamana) a fost putin dificila deoarece nu cunosteam pe nimeni si ma tot gandeam la prietenii si colegii mei ramasi in Mangalia, insa , in timp, m-am acomodat, si cu noua mea casa, unde locuiesc in timpul saptamanii, si cu scoala si noii colegi. Primele aprecieri din partea profesorilor de specialitate nu au intarziat sa apara si astfel mi-am dat seama ca nu gresisem schimband un liceu teoretic cu Liceul de Arte.

                  Realizarea mea cea mai importanta din acest an scolar consta in Locul a doilea la Olimpiada Judeteana de Arhitectura. De asemenea, sper sa trec Examenul de conducere planificat pentru data de 19 Mai. Tineti-mi pumnii!

Sus: venind de la scoala, cu “bazooka ” in spate

 

Jos: relaxare in Vama Veche

     Tot Vama, admirand apusul